Chr. Muziek- en Showband Juliana uit Amersfoort

Samen een doel bereiken, plezier maken en lekker bewegen
Avondvierdaagse Leusden, een terugkerende evenement in Leusden waarbij de deelnemers op een gezellige en veilige manier de wandelsport kunnen beoefenen.Op deze pagina zijn de foto’s van de vierde dag – defilé. De optreden van chr. Muziek- en Showband Juliana uit Amersfoort.

Interesses band
De Chr. Muziek- en Showband Juliana uit Amersfoort kan zich met recht een waardig muzikaal ambassadeur van Amersfoort noemen. De vereniging heeft maar liefst drie orkesten, namelijk Show & marchingbands Juliana en Jong Juliana en Concerorkest Juliana. De diversiteit van het instrumentarium, het brede repertoire en een groot aanpassingsvermogen maken Show & marchingband Juliana tot een van de meest attractieve showkorpsen van Nederland. Juliana is een graag geziene gast op nationale en internationale taptoes in heel Nederland en daarbuiten. Ook heeft Juliana vier maal in het hoofdprogramma van De Nationale Taptoe opgetreden en werd er tot driemaal toe een geweldige prestatie met bijbehorend puntenaantal behaald op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade.
Naast veel presentaties tijdens taptoes is Juliana ook in staat goed voor de dag te komen op het concertpodium waarbij de samenwerking met een artiest of solist niet wordt geschuwd. Dit soort optredens worden verzorgd door ons concertorkest.

www.juliana-amersfoort.nl
Facebook