Slava’s SnowShow

Slava’s SnowShow keert in september 2018 terug naar Nederland
Officiele website Slava’s ShowShow

Wie glunderend Stadsschouwburg De Harmonie wil verlaten in september neemt zijn hele familie mee naar de wereldvermaarde Slava’s Snowshow dat eindelijk terug naar Nederland wordt gehaald. Ook wie niet van clowns houdt wordt volledig ingepakt door deze clownerie van uitzonderlijk niveau, ingebed in een onvergetelijk sneeuwspektakel. De voorstelling komt op speelse wijze letterlijk de zaal in en aan het eind wordt iedereen meegezogen in een magische sneeuwstorm.

De internationale pers bestempelt de Russische artiest Slava Polunin als ‘de beste clown ter wereld’. The London Times noemt zijn Snowshow ‘een theaterklassieker van de 20ste eeuw.’ En Variety schrijft: ‘Overwhelming and delightful.’

Slava is dan ook geen gewone clown. Hij is dé Russische Clown Legende, oprichter van de Academy of Fools en de maker van de De beroemde Slava’s Snowshow. Clown zijn is voor hem een levensfilosofie.

De Snowshow is een universeel en tijdloos theaterspektakel dat iedereen betovert en de fantasie van het miljoenenpubliek uit tientallen landen en honderden steden weet te prikkelen. Zijn spontaniteit, energie en magie zijn in de loop van de jaren niet afgenomen. Integendeel!

Het is theater in één van zijn mooiste en indrukwekkendste verschijningen; van grote schoonheid en gelijktijdig simpel, puur en echt.

Bron De Harmonie